Arts infectieziektebestrijding

Wil jij de minister adviseren tijdens de volgende pandemie, het aantal soa’s terugdringen of (kwetsbare) reizigers adviseren?

Kickstart jouw carrière

Als arts infectieziektebestrijding draag je bij aan de gezondheid van onze maatschappij. Je kijkt niet alleen naar het individu maar ook wat belangrijk is voor de gehele maatschappij. Hierbij zorg je voor goede voorlichting en preventief beleid.

Je werkt samen met andere professionals, collega’s, managers, besturen, politici en cliënten aan het voorkomen van infectieziekten. Dit vraagt soms om snelle actie, maar ook om focus op een gedetailleerde analyse om complexe situaties te onderzoeken.

Je hebt diepgaande interesse in infectieziekten, diagnostiek, vaccinaties, immunologie en uitbraakbestrijding. Naast medische kennis ben je stressbestendig, flexibel en kun je snel schakelen.

Vrijblijvend sparren met een coach?

Contact

Ja, ik wil:

Arts infectieziektebestrijding - voordeel 3 Werken aan de gezondheid van de maatschappij, door onderzoek, richtlijnontwikkeling en beleid.
Arts infectieziektebestrijding - voordeel 2 Medische informatie kunnen vertalen naar publieks- en bestuurlijke informatie.
Arts infectieziektebestrijding - voordeel 1 Scenariodenken: met onvolledige gegevens beleid durven maken.

Ins & outs van de opleiding

Benieuwd hoe jouw opleiding eruitziet? Ontdek het hier.

Website arts infectieziektebestrijding

Agenda

23 okt.

Next Level Dokter Collegetour

Kom 23 oktober naar de Next Level Dokter Collegetour! Live op het UMC Groningen of online.