Doe mee!

De samenleving staat te springen om next level dokters, oftewel dokters actief midden in de samenleving. Samen met jou kunnen we de artsenberoepen buiten het ziekenhuis nog steviger op de kaart zetten. Hoe meer ambassadeurs, hoe beter. Doe mee en inspireer geneeskundestudenten en basisartsen om next level dokter te worden!

Vertel over het initiatief Next Level Dokter

Misschien ben je next level dokter, hoofd van een opleidingsinstituut, opleider, werkgever of op een andere manier betrokken bij het zorg- en onderwijs veld. Vertel dan vooral over het initiatief Next Level Dokter. Zo weten straks nog meer geneeskundestudenten en basisartsen dit online platform te vinden. Met alle info op één plek voor hun oriëntatie op en keuze voor een artsenberoep buiten het ziekenhuis.

Beschikbare promotiematerialen

Om jouw verhaal nog meer kracht bij te zetten, kan je gratis gebruik maken van diverse promotiematerialen. Folders en posters zijn te bestellen via info@nextleveldokter.nl en digitaal materiaal zoals het logo en online banners in verschillende kleuren voor op je website, kun je downloaden via onderstaande links. Deze materialen worden regelmatig geactualiseerd. Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

De banners zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Het totaalpakket aan banners is te downloaden via deze link

Volg en like ons op de socials

We zijn natuurlijk ook actief op de socials. Het helpt als jullie deze kanalen volgen en posts liken of reposten en er commentaar op geven. Houd ook onze socials en onze agenda  in de gaten voor leuke events waar je wellicht bij kunt aanhaken in jouw regio of op jouw faculteit.

De links naar onze socials zijn:

Actievere ambassadeursrol

Wil je een nog actievere rol als ambassadeur? Dat kan ook! Meld je dan bij ons aan. Dan vertel je straks bijvoorbeeld jouw verhaal via onze middelen en kanalen, help je mee op events en/of ga je tijdens een workshop of collegetour in gesprek met geneeskundestudenten en basisartsen. Meld je aan via dit online aanmeldformulier. Dan nemen wij graag contact met je op over de mogelijkheden.

Samenwerkingspartners

Samenwerken kan ook. Voor onze Next Level Dokter Collegetour werken we bijvoorbeeld samen met KoffieCo, de Geneeskundestudent en career officers van diverse faculteiten. Ook werken we samen met Startalsarts.nl en Compendium

Materialen bestellen, vragen of ideeën?

Mail dan naar info@nextleveldokter.nl.

Promotie-idee? Neem contact met ons op!

Naar mail